Looking For Anything Specific?

Tuğba Özay Çiftliği - Bb Iihpx5fa6nm - Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi.

Tuğba Özay Çiftliği - Bb Iihpx5fa6nm - Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi.. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Antalya #manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen eski manken tuğba özay, gözyaşlarına boğuldu. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

O5r1isp9tye7ym
O5r1isp9tye7ym from pbs.twimg.com
Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Bir video yayımlayan özay, ''çiftliğimiz yanıyor. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Çiftliğinin yanında çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan manken tuğba özay. Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı Peki tuğba özay'ın çiftliği nerede ve kaç dönüm? Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde makilik alanda çıkan yangında 5 dönümlük alan zarar gördü. Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

34znrxl8xnwl4m
34znrxl8xnwl4m from icdn.ensonhaber.com
Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Yangından çiftliği zarar gören eski manken ve oyuncu tuğba özay, sosyal medya hesabından yardım istedi. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Tuğba özay, manavgat yangınından etkilenen isimler arasında yer aldı. Çiftliğinin yanında çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan manken tuğba özay. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde makilik alanda çıkan yangında 5 dönümlük alan zarar gördü. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi.

Dgea0lqej1oegm
Dgea0lqej1oegm from i.internethaber.com
Çiftliğinin yanında çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan manken tuğba özay. Peki tuğba özay'ın çiftliği nerede ve kaç dönüm? Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Sosyal medyadan çiftliğinin yandığını duyuran tuğba özay felç geçirdi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Yangından çiftliği zarar gören özay, instagram hesabından gözyaşları içerisinde yardım istedi.

Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Ünlü manken tuğba özay'ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Antalya #manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen eski manken tuğba özay, gözyaşlarına boğuldu.

Posting Komentar

0 Komentar